Ексклюзиви
вівторок, 04 грудня 2007 12:53

"Хай у нас виходить далеко не все, але позитивні зміни важко не помітити"

Форвард київського "Динамо" Сергій Ребров в домашній грі проти "Чорноморця" вперше вийшов на поле після травми. У спілкуванні з журналістами він прокоментував свої ігрові кондиції, стосунки з в.о головного тренера команди Олегом Лужним і гру столичного клубу під його керівництвом.

Ребров заявив про свою неготовність до повноцінних ігор за "Динамо": "Мене тішить, що навіть не дивлячись на неоптимальні ігрові кондиції тренери надали мені ігрову практику. Якби до часу мого виходу рахунок був не 4:2 на нашу користь, не впевнений, що моя поява відбулася б. Відверто кажучи, мені ще рано було вступати в жорстку боротьбу"

Форвард вказав на свої дружні стосунки з тренером команди Олегом Лужним: "Я знайомий з Олегом дуже давно, щоб мати будь-які труднощі в спілкуванні з ним. Ми регулярно підтримували стосунки під час нашого проживання в Лондоні, де ми дружили сім"ями. Тож я можу звернутися до Лужного з будь-яким проханням або пропозицією і розраховувати на розуміння з його боку". .

Ребров вважає, що при Лужному "Динамо" поступово знаходить свою гру і зазначає позитивні тенденції в команді: "Серед позитивних зрушень, перш за все, заслуговує на увагу поліпшення загальнокомандної дисципліни. Лужний намагається нав"язати команді надійну гру від оборони, і хай у нас поки виходить далеко не все, і клуб пропускає немало швидких голів, позитивні зміни, як мені здається, важко не помітити"- цитує футболіста СПОРТ.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Хай у нас виходить далеко не все, але позитивні зміни важко не помітити"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути