понеділок, 24 грудня 2007 09:47

"Готовий до того, що від мене чекатимуть швидкого результату"

Головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін розповів про те, як проходили переговори з керівництвом команди, про свої плани і очікування від роботи у клубі.

- Коли їхав до Києва на переговори, вже розумів, що, швидше за все, дам позитивну відповідь. Київське "Динамо" - дуже серйозний клуб з багатими традиціями. Просто так подібні пропозиції не робляться. Чудово розумію, що у такій команді чекати результат довго ніхто не буде. І я до цього готовий. Але, з іншого боку, зараз йде зміна поколінь у команді, і керівники клубу добре розуміють, що миттєво перебудуватися буде не можливо.

Певні позиції потрібно зміцнити. Потрібен гравець оборонного плану, футболіст у середню лінію. Але команді треба дати шанс, подивитися у справі і потім робити висновки. З гравців нинішнього складу мені сподобалися Ісмаель Бангура, Максим Щацьких, Артем Мілевський. Ще є молодий Кравець.

Сергій Овчинников буде одним з тренерів. Підкреслюю, не тренером воротарів, а одним з тренерів клубу, моїм помічником. У його обов"язки входитимуть індивідуальні заняття з гравцями. Також він проводитиме окремі тренувальні заняття, у першу чергу з футболістами, які не брали участі в останньому матчі.

Вечерняя Москва

football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Готовий до того, що від мене чекатимуть швидкого результату"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути