Ексклюзиви
середа, 30 січня 2008 17:47

"Гол!" закривають через відсутність спонсорів

Популярна футбольна програма Гол! виведена з ефіру Нового каналу. Програма виходила з 15 вересня 2002 року і мала свою постійну аудиторію. За підсумками минулого року отримала телевізійну премію "Телетріумф" як найкраща спортивна програма. Тепер же її майбутнє під великим питанням.

– Все просто – один відомий пивний бренд, який був нашим спонсором, з нинішнього року відмовився від співпраці. Нібито вони вирішили змінити акценти. Керівництво ж каналу не бачить сенсу в тому, щоб самостійно фінансувати програму, - розповідає продюсер і ведучий програми Олександр Гливінський. – Річ у тому, що спочатку нам нібито дали усну згоду на продовження співпраці. Ми навіть погоджували умови виходу програми з телеканалом цього року. Я пішов у відпустку. Катаюся на лижах в Карпатах, дзвінок. Повідомляють, що спонсор змінив свою позицію. Але Тепер, якщо знайдемо спонсора в лютому, сподіваюся, виходитимемо з березня. Втім, зараз мені складно щось прогнозувати. На жаль, проекти повинні мати свого спонсора. На провідних вітчизняних телеканалах такий комерційний підхід – заробляти гроші. Журналістика на телеканалах вмирає.

Газета Блик

Зараз ви читаєте новину «"Гол!" закривають через відсутність спонсорів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути