Ексклюзиви
середа, 09 квітня 2008 17:23

"Формула-1" може зовсім скоро повернутись до Індіанаполіса

Організатори Гран-прі США "Формули-1", який був виключений минулого року з календаря чемпіонату світу через розбіжності з Берні Екклстоуном, сподіваються на повернення етапу на "Індіанаполіс Мотор Спідвей" в 2009 році.

- Ми спеціально модифікували трасу так, щоб не перешкодити поверненню "Ф-1" в майбутньому. Королівські автогонки - феноменальна серія, ми думаємо, вона повинна повернутися до Америки. Тому весь час повторюємо, що двері відкриті, - сказав на прес-конференції, присвяченій дебютному етапу MotoGP президент "ІМС" Джої Чітву.

Кілька днів тому, бос знаменитої гонки "Інді-500" Тоні Джордж заявив, що має намір відновити переговори з Берні Екклстоуном про проведення Гран-прі на "старому цегельнику".

Американській маркетинговій компанії Just Marketing вже доручено знайти титульного спонсора для гонки "Формули-1" в Індіанаполісі.

- Якщо ми підшукаємо хорошого спонсора, думаю, Гран-прі може відбутися вже наступного рок", - заявив президент Just Marketing Зак Браун.

"Спорт сегодня"


Зараз ви читаєте новину «"Формула-1" може зовсім скоро повернутись до Індіанаполіса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути