середа, 03 грудня 2008 19:27

"Фенербахче" сильніший за "Динамо" - Роберто Карлос

Бразильський захисник "Фенербахче" Роберто Карлос взяв участь в презентації логотипу і дизайну квитків фіналу Кубка УЄФА, який відбудеться на стадіоні віце-чемпіона Туреччини "Шукрю Сараджоглу", повідомляє офіційний сайт клубу. Після цього футболіст встав біля гігантського макету кубка і відповів на питання журналістів.

Насамперед захисник підкреслив, що "Фенербахче" сильніший за київське "Динамо", з яким зустрінеться 10 грудня в останньому матчі групового раунду Ліги Чемпіонів: "Нам необхідно перемагати в матчі з київським "Динамо".

Ми сильніші за суперника. Думаю, наш нинішній рівень підготовки вищий. Для мене буде почесно, якщо в стамбульському фіналі гратиме турецька команда і якщо нею буде "Фенербахче". А для цього ми зробимо все, що в наших силах".

Карлос відмовив проханню журналістів і не доторкнувся до макету кубка: "Я можу фотографуватися з макетами, але прагну не торкатися до них. Вважаю за краще торкатися кубка після того, як завоюю його".

Відповідаючи на одне з питань, футболіст висловив надію на те, що у фіналі зустрінуться "Фенербахче" і "Галатасарай": "Було б приголомшливо, якщо ободва суперника зіграли б у фіналі. Для мене це було б неймовірне відчуття. Я бажаю "Галатасараю" успіхів, клуб поки що добре грає. Сподіваюся і вірю, що і вони просунуться в турнірі. Сподіваюся, "Фенербахче" і "Галатасарай" зіграють у фіналі".

football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Фенербахче" сильніший за "Динамо" - Роберто Карлос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути