середа, 27 червня 2007 12:58

"Фейеноорд" повертає на батьківщину знаменитих гравців

Нападаючий мюнхенської "Баварії" Рой Макаай, схоже, остаточно вирішив покинути свою команду. Після переходу форварда збірної Німеччини Мірослава Клозе до складу мюнхенського клубу, Макаай вирішив змінити обстановку. Віце-президент клубу Карл-хайнц Румменіге підтвердив бажання Макаая піти з "Баварії" у випадку, якщо Мірослав Клозе переїде до Мюнхена.

Є велика вірогідність, що голландець повернеться на батьківщину, де ним цікавляться "Аякс" і "Фейеноорд", повідомляє Goal.

Проте, швидше за все, нападаючий гратиме за роттердамський клуб, з яким вже провів переговори. За інформацією радіостанції Catalunya Radio, голландський захисник "Барселони" Джованні ван Бронкхорст теж близький до переходу в "Фейеноорд". При цьому в контракт футболіста з клубом з Роттердама буде включений пункт, згідно якого він зможе покинути команду, якщо його не влаштує рівень голландського чемпіонату.


Зараз ви читаєте новину «"Фейеноорд" повертає на батьківщину знаменитих гравців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути