Ексклюзиви
середа, 16 липня 2008 09:40

"Два останні поєдинки Кличка були не видатними" - Вільямсон

Десятиразовий чемпіон США з боксу серед любителів Деварріл Вільямсон дав оцінку Володимиру Кличку в поєдинку проти американця Тоні Томпсона.

"Так, це був нелегкий бій для чемпіона. Хто б міг подумати. Я вважав, що Володимир декілька раундів битиме його своїм бронебійним джебом, а потім підключить правий прямий, - відзначив Вільямсон, який вважав, що Томпсон в поєдинку з Кличком не протримається і п"яти раундів. - Чом би не так! Щоб вибити того хлопця з рингу, Кличку було потрібно достатньо багато часу. Кличко йде на спад? Я не знаю. Але два його останніх бою були не дуже видатними. Думаю, що ризик з боку Кличка в бою проти Томпсона був мінімальним. Не знаю, чи міг він перемогти ще меншою кров"ю".

У попередньому бою, який згадує Вільямсон, Володимир переміг Султана Ібрагімова та об"єднав чемпіонські пояси за версіями IBF таWBO. Це перший подібний успіх з часів Леннокса Льюїса, який зробив це в 1999 році.

Зараз ви читаєте новину «"Два останні поєдинки Кличка були не видатними" - Вільямсон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути