Ексклюзиви
понеділок, 15 вересня 2008 10:33

"Думаю, "Спартак" зачепиться за Лігу чемпіонів" - Лаудруп

Головний тренер "Спартака" Мікаель Лаудруп, що спостерігав за матчем 21-го туру прем"єр-ліги з "Москвою" (1:2) з трибуни, поділився враженням від першого матчу своєї команди, побаченого їм особисто.

"Сьогодні ми побачили два різних тайми. Але я не хочу багато говорити про гру. Спочатку я повинен обговорити її з Ігорем Лєдяховим. Не хотілося б публічно критикувати або хвалити когось з футболістів. Ні, другий тайм не здався мені нічним жахом. Ще раз хочу підкреслити - рано робити висновки. У роздягальню після матчу я не заходив. Познайомився з гравцями ще в п"ятницю на базі.

Що стосується складу, з яким я маю працювати, то я побачив, що в "Спартаку" багато класних гравців високого рівня. Дуже сподобалися окремі виконавці, але прізвища їх розкривати поки не буду. Просто тому, що я ще не вступив на посаду. Можу сказати одне - нам належить багато працювати. Над чим саме? Не хочу говорити про це з пресою. Спершу я повинен поділитися своїми думками з гравцями.

Чи вдасться "Спартаку" зачепитися за Лігу чемпіонів? Думаю, так. Але ми повинні гарненько попотіти", - наводить слова Лаудрупа "Советский спорт".

"Спорт.ру"

Зараз ви читаєте новину «"Думаю, "Спартак" зачепиться за Лігу чемпіонів" - Лаудруп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути