понеділок, 20 серпня 2007 17:52

"Друг Шовковського" Ачімович йде із збірною Словенії

Півзахисник віденської "Аустрії" і збірній Словенії Міленко Ачімович, 30 років, оголосив про завершення кар"єри на міжнародній арені, внаслідок чого не допоможе національній дружині в товариському поєдинку з Чорногорією, повідомляє www.gazeta.ru.

Тренер словенцев Матьяж Кек викликав хавбека на спаринг із збірною Чорногорії, проте через травму і інші проблеми Ачімович не прибув в розташування національної команди. Більш того, півзахисник оголосив про закінчення кар"єри на міжнародній арені. Cвое рішення він пояснив бажанням зосередитися на іграх за клуб.

У 74 поєдинках за збірну Словенії Ачімович забив 13 м"ячів. Українським поклонникам футболу Ачімович, напевно, запам"ятався, як футболіст, який забив гол нашої збірної через все поле, після  смішної помилки Олександра Шовковського, в першому матчі плей-офф чемпіонату Європи 2000 року Словенія - Україна.
Зараз ви читаєте новину «"Друг Шовковського" Ачімович йде із збірною Словенії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути