Ексклюзиви
вівторок, 21 вересня 2010 08:54

"Дніпру" поміняли арбітра на матч Кубка України

"Дніпру" поміняли арбітра на матч Кубка України
Наступним суперником "Дніпра" стане діючий володар Кубка України "Таврія", з якою дніпропетровці зіграють вже на стадії 1 / 16 фіналу нинішнього розіграшу цього турніру. Зустріч відбудеться в найближчу середу 22 вересня на "Дніпро-Арені" і почнеться о 18 годині.

Її буде обслуговувати бригада арбітрів на чолі з львів"янином Юрієм Можаровським. Від заздалегідь призначеного рефері Олега Зубарєва зі Слов"янська відмовилися дніпропетровці, офіційно спрямувавши відповідні аргументи на адресу Федерації Футболу України.

У понеділок вранці в каси стадіону у продаж надійшли квитки на матч. Їх вартість в залежності від трибуни і сектора - від 10 до 50 гривень. А місце у віп-ложу обійдеться в 150 гривень. Особливої активності з боку уболівальників не спостерігається. Увечері того дня реалізовано всього лише півтори тисячі пропусків.

Після того як відставка Володимира Безсонова була прийнята, керівництво "Дніпра" активно зайнялося пошуком нового тренера команди. І глава наглядової ради клубу Ігор Коломойський, і генеральний директор Андрій Стеценко запевняють, що переговори з цього питання ведуться з дуже авторитетними наставниками.

"Звичайно, на місце Безсонова вже є кандидати, але хто це, я вам не скажу - не хочу збурювати громадськість, - розповів "КП" Андрій Стеценко. - Коли контракт вже буде підписаний, ви дізнаєтеся про це першими. Скажу тільки, що це дуже іменита людина в світі спорту. А поки виконує обов"язки тренера помічник Безсонова - Вадим Тищенко".

Нагадаємо, минулої суботи дніпропетровський "Дніпро" програв виїзний матч чемпіонату України "Севастополю" - 1:2. Після поєдинку Безсонов подав у відставку.
За матеріалами 9 канал, Террикон
Зараз ви читаєте новину «"Дніпру" поміняли арбітра на матч Кубка України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути