Ексклюзиви
вівторок, 18 листопада 2008 15:15

"Для мене Франція, як Камерун" - Ето"О

Нападаючий "Барселони" Самуель Ето"О в інтерв"ю L"equipe зізнався, що хотів би закінчити свою кар"єру в "Марселі".

"Ну а чому ні? - наводить слова камерунського форварда "Спорт-Експрес" - Я мрію одного разу зіграти за марсельський клуб. Для мене Франція, як Камерун. Тому в кінці своєї кар"єри, коли відчую, що моє тіло просить мене зупинитися, я, можливо, проведу останній сезон саме в цій команді".

Ето"О , який бличкуче проводить цей сехон(13 голів в 11 турах чемпіонату Іспанії) також відзначив, що під керівництвом Хосепа Гвардіоли дисципліна в команді покращала. При цьому 27-річний форвард спростував чутки, що наставник каталонців дзвонить футболістам серед ночі, щоб впевнитися чи вдома вони.

"Ніяких опівнічних дзвінків не було. Ми дорослі люди, і у багатьох з нас є діти. Проте визнаю важливість штрафів. У командах рівня "Барселони" подібні речі допомагають тримати футболістів разом. Це нормально, нагадати гравцеві, що він не має рації, коли він не обідає зі своїми одноклубниками після тренування", - підкреслив Ето"О.

Зараз ви читаєте новину «"Для мене Франція, як Камерун" - Ето"О». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути