Ексклюзиви
неділя, 01 квітня 2007 20:23

"Динамо" збільшує відрив від "Шахтаря"

Виходячи на поле харківського стадіону "Металіст", футболісти київського "Динамо" вже знали, що їх головний конкурент у боротьбі з чемпіонський титул, донецький "Шахтар", втратив два очки у Маріуполі. З"явилась можливість збільшити відрив від гірників до чотирьох пунктів, якою підопічні Анатолія Демьяненко блискуче скористались.

Скажемо відверто - шансів перемогти "Динамо" у футболістів "Металіста" не було. Гості повністю контролювали перебіг подій на полі і змогли нанести два разючі уколи, які призвели до того, що голкіперу господарів, Олександру Горяїнову довелось виконувати неприємну процедуру - виймати м"яч із сітки власних воріт. Дубль на свій рахунок записав Сергій Ребров, який не брав участь в останніх поєдинках національної збірної через травму. Схоже, про неї Ребров вже забув, що і довів поединок прти "Металісту". Спочатку "динамівець" завдав удару з меж карного майданчику і м"яч, від Валентина Слюсара, влетів в протилежний від Горяїнова кут, а потім Ребров прийняв "сферу" метрах в семи від воріт "Металіста", розвернувся і пробив повз голкіпера.

Єдине, що, безперечно, засмутило в цьому поєдинку Демьяненко, так це безглузде вилучення Аїли Юссуфа, який на останніх хвилинах у центрі поля сфолив на Северині Гончаржику і отримав другу жовту картку, яка миттєво перетворилась на червону.

"Металіст" - "Динамо" - 0:2 (0:1)

1 квітня 2007 року. Харків. Стадіон "Металіст".

Суддя: Юрій Мосейчук (Чернівці).

"Металіст": Горяїнов, Ганчаржик, Обрадович, Гуйє, Бордіян, Валяєв, Діденко (Рикун, 58), Слюсар, Данилов (Нвога, 34), Девич, Фомин.

Головний тренер: Мирон Маркевич.

"Динамо": Шовковський, Несмачний, Ващук, Маркович, Гіоане, Корреа (Чернат, 83), Михалик (Ротань, 65), Мандзюк, Юссуф, Ребров, Милевський (Шацьких, 80).

Головний тренер: Анатолій Демьяненко.

Голи: Ребров (27, 66).

Попередження: Ганчаржик (22), Мандзюк (35), Юссуф (61).

Вилучення: Юссуф (90).

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" збільшує відрив від "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути