Ексклюзиви
пʼятниця, 07 вересня 2007 10:19

"Динамо" та "Мілан" розійшлись миром на святкувані 80-річчя київського клубу

Святкування 80-річного ювілею київського "Динамо" вдалося майже на усі 100%. Клуб приїхав поздоровити президент України Віктор Ющенко, чого він не зробив на 70-річчя донецького "Шахтаря" рік назад. Стадіон "Динамо" у цей вечір був заповнений під зав`язку, міліція не била уболівальників, які запалювали фаєри після забитих голів у ворота "Мілана". Ну, а апофегеєм цієї феєрії мала стати перемога київського "Динамо" над італійським "Міланом", але в товариській грі було зафіксовано нічийний результат 2:2.

Гостей у цей вечір на стадіоні "Динамо" зібралося чимало. Футболісти усіх поколінь "Динамо", які приносили славу цьому клубу у різні роки. У ВІП-ложе місця поруч зайняли Ігор Суркіс та Ринат Ахметов. Президент ФФУ Григорій Суркіс знайшов місце поблизу екс-президента України Леоніда Кучми. Приїхав на це свято й віце-президент "Мілану" Адріано Галліанні, інформує www.champion.com.ua.

Сама ж гра видалася легкою та видовищною для уболівальників, незважаючи на те, що обидві команди не змогли виставити на гру основні склади команд через матчі у ці вихідні національних збірних по усьому світу.

Уже на 6 хвилині "Динамо" повело у рахунку. Після навісу Майкла з правого флангу Мілевський елегантним кивком головою відправ м`яч у кут воріт - 1:0. За три хвилини до цього довгий Калач не дав Мілевському використати вихід сам на сам, знявши м`яч із його ноги.  

У першому таймі Мілевський ще кілька разів міг забити, але був не влучний. На 12 хвилині Майкл продерся у штрафну, перекинув Калача, але м`яч із пустих воріт "Мілана" вибив Неста.

На 21 хвилині господарі і зовсім розізлили переможців Ліги чемпіонів. Після подачі кутового м`яч від коліна Нести відскакує до Гавранчіча, який з 15 метрів пробиває і м`яч рикошетом від когось із гравців "Мілана" залітає у ворота Калача - 2:0.

Відчувалося, що такий рахунок зовсім не подобається тренеру "Мілана" Карло Анчелотті, які здійнявся на ноги і зробив роздратованим Несту, котрий в одному з моментів дуже ціпко тримав за футболку Мілевського чим заслужив від українця поштовх руками і відразу ж аналогічну відповідь від італійця. Далі цьому конфлікту не дали розгорітися гравці обох команд.

"Мілан" після двох попущених голів створив кілька моментів біля воріт Рибки. Найреальніший шан забити мав 18-річний дебютант "Мілана" бразилець Алешандро Пато, який з 12 метрів не влучив у пусті ворота "Динамо". Двічі довелося рятувати Рибці ворота "Динамо" після ударів Джилардіно.

На 45 хвилині "Мілан" свого досяг. Після навісу з флангу Пато ударом головою у верхній кут воріт забиває свій перший гол за "Мілан".

У другому таймі на полі пішов дощ, що дозволив більш розкуто діяти гостям. На 50 хвилині "Мілан" зрівнює рахунок. Джилардіно виграє позиційну боротьбу у Федорова, перекинув Рибку і в боротьбі з ти же Федоровим практично заніс м`яч у ворота киян.

У другому таймі глядачі більше голів так і не побачили, але моменти були біля обох воріт були. У "Динамо" небезпечно пробивав головою Мілевський з метрів 8, але Фіорі відбиває удар нападника. У "Мілана" небезпечні контрвипади були за участі Пато, але без завершальних ударів.

У "Динамо" гра загострилася з виходом на поле Алієва, який першим же дотиком до м`яча змусив влучити м`яч у сітку воріт, але із зовнішнього боку воріт. Під поперечину небезпечно бив Ващук, але його удар парирував Фіорі. На 78 хвилині Клебер пробивав ударом через себе з 8 метрів і Фіорі знову рятує "Мілан" від голу.

До закінчення матчу рахунок так і не змінився, а свято київського "Динамо" продовжилося концертом. Вітаємо "Динамо"!!! 

"Динамо" - "Мілан" - 2:2 (2:1)
Голи: Мілевський 6, Гавранчіч 21, Пато 45, Джилардіно 50
"Динамо": Рибка, Ващук, Гавранчіч, Федоров, Маркович, Гіоане, Юссуф (Гармаш 59), Нінкович (Бельгаузані 73), Майкл (Алієв 74), Шацьких (Белькевич 65), Мілевський (Мілевський 62).
"Мілан": Калач (Фіорі 46), Неста (Каралья 81), Ізексон, Фаваллі, Кафу, Емерсон (Анчелотті 88), Броккі (Рампініні 88), Бонера, Алешандре Пато, П.Аубамейянг (Коснер 65), Джилардіно (В.Аубамейянг 87).

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" та "Мілан" розійшлись миром на святкувані 80-річчя київського клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути