Ексклюзиви
неділя, 02 вересня 2007 12:21

"Динамо" підписало контракт з французким півзахисником Бельгазуані

Київське "Динамо" в день закриття трансферного вікна підписало контракт з 21-річний французьким півзахисником Шахіром Бельгазуані, інформує www.sport.com.ua. Сума трансферу не розголошується.

Шахір деякий час тренувався у складі другої команди "Динамо" і отримав відмінні рекомендації тренерів. На батьківщині молодий півзахисник вважається дуже талановитим футболістом, чому свідоцтвом - запрошення в збірні різних рівнів, а також ранній дебют в основній команді "Гренобля". Не дивлячись на певний властивий молодості ігровий егоїзм, Бельгазуані відрізняється високою швидкістю, технікою і ударом з обох ніг.

Великий інтерес до Шахіра проявляв ряд провідних клубів Франції і Англії, проте "Динамо" вдалося виграти цю боротьбу, укласти контракти з клубом і самим футболістом, а також встигнути отримати трансферний лист Бельгазуані. Заявити його вдалося буквально за декілька хвилин до закриття трансферного вікна.

Шахір Бельгаузані грає на позиції лівого півзахисника, але може успішно діяти і справа.

Народився 6 жовтня 1986 року в Порто-Веккьо (о.Корсіка, Франція). Зріст 182 см, вага 69 кг Всю свою кар"єру провів у складі клубу французької Ліги 2 "Гренобль", за який в чемпіонаті Франції за чотири сезони провів 49 поєдинків і забив 1 гол.

У складі збірної Франції (U-19) - 3 матчі. За збірні Франції молодших віків - 3 матчі.
Зараз ви читаєте новину «"Динамо" підписало контракт з французким півзахисником Бельгазуані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути