неділя, 04 березня 2007 20:14

"Динамо" дотисло запорізький "Металург"

Київське "Динамо" у домашньому поєдинку у кінці матчу дотисло запорізький "Металург"- 3:1. Кияни розпочали досить жваво і вже на 7-ій хвилині Олег Гусєв відкрив рахунок у матчі. Після скидки Мілевського він влучно пробив у ближній кут. На цьому подій у першому таймі фактично закінчились. Після перерви "Металург"пішов на загострення ситуації на полі. Молодий Тарас Кабанов прийняв м"яч у штрафному розвернувся і влучно пробив по воротах. Шовковський не врятував. Проте вже через три хвилини арбітр призначив сумнівний пенальті у ворота гостей. Стандарт реалізував Ребров. Проте цікаве на цьому не закінчилось. Через 5 хвилин Смірнов вийшов сам на сам із Шовковським. Але переграти воротаря не зміг. Після цього ініціатива на полі перейшла до "Динамо". І наприкінці матчу Клебер встановив остаточний рахунок матчу.


"Динамо" - "Металург" З - 3:1 (1:0)
4 березня. Київ. Стадіон імені Валерія Лобановського.

Суддя: Ігор Покидько (Полтава)

"Динамо": Шовковський, Маркович, Родріго, Ващук, Каддурі, Юссуф (Ротань, 89), Корреа (Белькевич, 73), Гусєв, Ребров, Шацьких (Клебер, 73), Мілевський.

Тренер: Анатолій Дем"яненко.

"Металург" З: Глущенко, Полевой, Челядинський, Степаненко, Квірквелія, Любарський, Кашевський, Акопян (Смірнов, 60), Годін (Масєв, 85), Демченко (Силюк, 46), Кабанов.

Тренер: Сергій Ященко.

Голи: Гусєв (7), Кабанов (61), Ребров (64, з пенальті), Клебер (90).

Попередження: Мілевський (43).

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" дотисло запорізький "Металург"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути