Ексклюзиви
середа, 11 лютого 2009 11:37

"Динамо" близьке до підписання захисника збірної Румунії

"Динамо" близьке до підписання захисника збірної Румунії

28-річний захисник "Стяуа" і збірної Румунії Дорін Гоян близький до трансферу в київське "Динамо". Це стає все більш і більш реальним, оскільки у Гояна зірвався перехід у французький "ПСЖ".

Річ у тому, що знаменитий у минулому тенісист Іліє Настасе, який представляє інтереси Гояна, знаходиться у дружніх стосунках з Шарлем Вільньовом, екс-президентом "ПСЖ". Настасе сприяв тому, щоб Гоян став гравцем французького клубу, але після того, як в кінці минулого місяця Вільньова відправили у відставку, всі переговори довелося скрутити.

Тепер найбільш вірогідний варіант продовження кар"єри Гояна - київське "Динамо". Футболіст вже щосили готується до переїзду в столицю України, і може прибути в розташування клубу просто після сьогоднішнього матчу збірної Румунії, в таборі якої він знаходиться, повідомляє terrikon з посиланням на Sport.ro.

Дорін Гоян - захисник збірної Румунії. Він народився 12 грудня 1980 року в місті Сучава. У 17 років в цьому місті він почав кар"єру футболіста, граючи за молодіжний склад команди "Фореста", а потім пробився в її основу. З 2004 року Гоян - гравець "Стяуа", звідти він і став відомий широкій публіці. У кубку УЄФА 2005/06 Гоян забив 5 голів, також він відзначився і в турнірі Ліги Чемпіонів, 2 рази на попередньому етапі і ще раз - в груповому турнірі розіграшу. Окрім пристрасті до забивання голів Гоян також має схильність до отримання карток, він неодноразово ставав найгрубішим гравцем "Стяуа".

Гоян дебютував за збірну Румунії в 2005 році, і з тих пір зігравши більше 20 матчів, забив 3 голи, причому по одному з них німцям і голландцям.У грудні 2006 року на світ з"явилася маленька Марія Гоян - дочка Доріна і його дружини Наді, пише sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «"Динамо" близьке до підписання захисника збірної Румунії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути