Ексклюзиви
пʼятниця, 26 вересня 2008 19:26

"Чорноморець" судитиметься за штраф

"Чорноморець" вважає, що штраф від Прем"єр-ліги за файєри та спалений прапор "Динамо" "ідіотським жартом".

Створена цього року Прем"єр-ліга виписала рекордний штраф за час свого існування, який став рівнозначним найбільшому фінансовому покаранню за всю історію українського футболу. Одеський "Чорноморець" оштрафований на $25 тис. за поведінку своїх вболівальників на недільному матчі з київським "Динамо".

Для порівняння, саме на стільки були оштрафовані окремо "Динамо" та "Нафтовик" за масове побиття на трибунах у Ахтирці 20 квітня. Киянам тоді закидали те, що вони не організували своїх вболівальників, а "Нафтовику" - що не забезпечили охорону громадського порядку.

"Ми до цих пір не отримали це рішення. Але якщо правда, що наш клуб оштрафований на $25 тис., то я вважаю це ідіотським жартом, - сказав в.о. президента "Чорноморця" Олег Марус. - Наша реакція буде жорсткою. Справа тут не в грошах, а в принципі. Ми опротестовуватимемо це рішення, як тільки отримаємо".

"Правильне використання файєрів на трибунах - частина шоу, яке Прем"єр-ліга хоче викоренити, - вважає Марус. - Що стосується спаленого прапора "Динамо", я цього не бачив. А образа судді... Одна справа, якби це було з боку офіційних осіб клубу. Але ми живемо у вільній країні. Якщо люди купили квитки, прийшли на стадіон, зробили там щось, за що їх не привернули ні до кримінальної, ні до адміністративної відповідальності, то вони не порушили закон"...

"Оглядач"

Зараз ви читаєте новину «"Чорноморець" судитиметься за штраф». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути