Ексклюзиви
неділя, 10 жовтня 2010 17:34

"Черга бажаючих очолити "Динамо" буде від Кіровограда до Києва" - Блохін

"Черга бажаючих очолити "Динамо" буде від Кіровограда до Києва" - Блохін
У суботу, 9 жовтня, перед матчем ветеранів "Зірки" і "Динамо" у Кіровограді Олег Блохін і Леонід Буряк на прес-конференції розповіли місцевим журналістам про свої шанси очолити київське "Динамо".

Як зазначив Олег Блохін, його шанси очолити "Динамо" поки ніякі. "Зараз, напевно, можна побудувати черга бажаючих очолити київське" Динамо ", а якщо врахувати ще й іноземних тренерів, то, думаю, черга буде від Кіровограда до Києва. Стати на чолі такої команди - велика честь, але поки я нічого сказати не можу".

"Вогню без диму не буває, - продовжив Леонід Буряк. - Звичайно, розмови йдуть, зокрема в самому клубі, адже "Динамо" в складній ситуації. Ми робили історію київського "Динамо". Покоління, яке грає в "Динамо" останнє десятиліття, нічого не вигравало крім чемпіонату України. Ми б хотіли бачити якість українського футболу на іншому рівні. У нас була розмова з президентом клубу, проходять консультації, поки нічого більше додати не можемо".

Після прес-конференції відбувся матч ветеранів "Зірки" і "Динамо", в якому легендарні київські футболісти перемогли 0:3.
За матеріалами Спорт-центр
Зараз ви читаєте новину «"Черга бажаючих очолити "Динамо" буде від Кіровограда до Києва" - Блохін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути