Ексклюзиви
понеділок, 09 липня 2007 12:59

"Челсі" заплатить за Малуда 20 мільйонів

Клуб англійського прем"єра "Челсі" домовився про покупку футболіста "Ліона" і збірної Франції Флорана Малуда, 27 років. Лондонці заплатять за півзахисника 20 мільйонів євро. В понеділок 9 липня Малуда повинен пройти в "Челси" медичне обстеження.

- Для Флорана це чудова новина. Ми вже домовилися з лондонцями з приводу вартості трансферу, - сказавши президент "Ліона" Жан-Мішель Ола.

Малуда віддав перевагу "Челсі" над "Реалом". Тепер він виступатиме разом з своїм колишнім партнером по "Генгаму" Дідьє Дрогба.

- Дідьє багато що зробив для того, щоб операція відбулася. Проте одного цього, звичайно, було мало, - відзначив Малуда. - Я знав, що раз президент "Ліона" Жан-Мішель Ола дав слово відпустити мене, він виконає обіцянку. Це було всього лише питання часу. "Челсі" стояв у мене на першому місці з багатьох причин. Я бачив немало матчів з їх участю і отримував від їх перегляду велику насолоду. Важливо, що наставник "Челсі" побажав бачити мене в своїй команді. Також, вважаю, я і моя сім"я без проблем освоїмося в Лондоні. Втім, найголовніше - "Челсі" дійсно хотів придбати мене. Тому з радістю вибрав цю команду, яка грає в симпатичний мені футбол.

Можливо, у вівторок Малуда у складі "Челсі" вилетить в США, де англійці проведуть декілька товариських матчів.

Флоран Малуда перейшов до "Ліона" влітку 2003 року і з тих пір чотири рази вигравав чемпіонат Франції. До цього гравець виступав за клуби "Шаторо" і "Гінгам". У збірній Франції півзахисник дебютував в листопаді 2004 року. На чемпіонаті світу - 2006, де французи зайняли друге місце, Малуда взяв участь в шести матчах.

lenta.ru

sport-express.ru

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" заплатить за Малуда 20 мільйонів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути