Ексклюзиви
понеділок, 25 лютого 2008 10:47

"Челсі" програв у фіналі Кубка англійської ліги

"Челсі" програв у фіналі Кубка англійської ліги

Лондонський "Тоттенхем" обіграв "Челсі" у фіналі Кубка англійської ліги. Команда Хуанде Рамоса добилася перемоги з рахунком 2:1 у додатковий час.

Івуарійський форвард "Челсі" Дідьє Дрогба відкрив рахунок у кінці першого тайму ударом зі штрафного. Проте в середині першого тайму болгарський нападаючий "Тоттенхема" Дімітар Бербатов відновив рівновагу, забивши з пенальті, призначеного за фол Уейна Бриджа на Томі Хаддлстоні.

До закінчення основного часу матчу рахунок не змінився, тому футболістам довелося зіграти ще два додаткові тайми по 15 хвилин. Вже на четвертій хвилині додаткового часу помилка оборони "Челсі" і воротаря Петра Чеха, який невдало намагався зіграти на виході, привели до того, що захисник "Тоттенхема" Джонатан Вудгейт головою відправив м"яч у сітку воріт суперників.

26 хвилин, які залишилися, пройшли у постійних атаках "Челсі", причому підопічним Аврама Гранта вдалося створити кілька небезпечних моментів біля воріт Пола Робінсона, але воротар збірної Англії зіграв надійно.

"Челсі" склав з себе повноваження володаря Кубка ліги, який виграв у минулому сезоні. Натомість "Тоттенхем" виграв перший трофей за останні дев"ять років.

Лента.ru

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" програв у фіналі Кубка англійської ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути