неділя, 20 травня 2007 10:54

"Челсі" купить гравця збірної Бразилії за один долар

 

Лондонський "Челсі" досяг домовленості про перехід в лондонський клуб захисника голландського ПСВ та збірної Бразилії Алекса, 24 роки. При цьому англійці заплатять за футболіста всього 1 долар, оскільки вже купували його у бразильського "Сантоса" в 2004 році. Офіційно Алекс повинен стати гравцем "Челсі" 1 липня, повідомляє Лента.Ру з посиланням на англійське видання Daily Mail.

У 2004 році Алекс обійшовся "Челсі" в п"ять мільйонів фунтів стерлінгів (в даний час - близько 10 мільйонів доларів), але футболіст не зміг отримати робочу візу в Англії. Після цього захисник опинився в ПСВ, проте офіційно "Челсі" не володіє його контрактом.

Алекс провів переговори з лондонським клубом в кінці квітня, інформацію про це підтвердила прес-служба ПСВ. За три роки виступів в Голландії бразилець став триразовим чемпіоном цієї країни, а також виграв національний Кубок.

Що стосується "Челсі", то англійці могли придбати Алекса ще в січні. Тоді головний тренер команди Жозе Моурінью намагався купити захисника "Болтона" Таля Бен Хаїма, але ця операція в результаті не відбулася.

Зараз ви читаєте новину «"Челсі" купить гравця збірної Бразилії за один долар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути