четвер, 31 січня 2008 09:45

"Бій Ібрагімов - Кличко буде найважливішим у моїй кар"єрі"

"Бій Ібрагімов - Кличко буде найважливішим у моїй кар"єрі"

Відомий тренер росіянина Султана Ібрагімова Джеф Мейвезер дав свої коментарі щодо майбутнього об"єднуючого бою свого підопічного з володарем титулу IBF Володимиром Кличком, який відбудеться 23 лютого у Нью-Йорку.

- Для мене бій Султана з Кличком буде, напевно, найважливішим поєдинком у моїй кар"єрі, якщо оцінювати його зі спортивної точки зору, - заявив Мейвезер. - Але для мене особисто дуже важливою стала перемога над Шенноном Бріггсом, коли Султан завоював пояс чемпіона. В особі Бріггса він переміг людину, яку я тренував сам і яка не вірила у мене як у тренера.

Мейвезер не робить секрету зі свого плану на бій проти українця і його тренерського штабу, який очолює тренер ряду діючих чемпіонів світу Еммануель Стюард.

- Все просто: розумна агресивність, багато рухів головою, ми відрізуватимемо супротивника від простору і використовуватимемо різні кути - це дасть нам перевагу, - вважає фахівець. - Не можу дочекатися 23 лютого, щоб помірятися силами і стратегіями з одним з кращих тренерів світу Еммануелем Стюардом. Ми тепер граємо на найвищому рівні.

allboxing.ru

Зараз ви читаєте новину «"Бій Ібрагімов - Кличко буде найважливішим у моїй кар"єрі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути