субота, 18 жовтня 2008 14:18

"Блохін може повернутися до України" - Палкін

За матеріалами: "Спорт день за днем"

Чудовий у минулому футболіст київського "Динамо" та збірної СРСР, екс-тренер національної збірної України, а зараз - "головнокомандуючий" ФК "Москва" Олег Блохін найближчим часом може повернутися до України. Коментар із цього приводу дав директор донецького "Шахтаря" Сергій Палкін.

- Сергій Анатолійович, як ви вважаєте, чому Блохін не потрібен українським клубам?
- Мені складно відповісти, я не можу думати за інші клуби та аналізувати ситуацію, яка складається у кожному з клубів. Адже у таких питаннях важливими є багато чинників: можливо, по зарплатні не можуть домовитися, або стиль його роботи комусь не подобається, чи стиль спілкування з власниками команди.

- А вам особисто подобалося, як він працював у збірній України?
- Як уболівальнику мені, звичайно ж, подобалося, тому що були конктретні результати. Вперше у нашій незалежній країні. Адже вболівальнику головне результат, а не якими методами він досягається. Але я не думаю, що все було настільки погано, що це вплинуло на подальшу долю збірної.

- Крута вдача Блохіна може перешкодити йому у роботі?
- Думаю, яскраві особи, такі як Блохін, - яскраві не тільки на полі або біля нього, але у в звичайному житті. У цьому, може, і полягає його вдача. Звичайно ж, і кожен господар клубу шукає тренера "під себе", тобто спілкування з власником клубу - дуже важливий чинник і тонкий момент. Якщо немає спілкування, то немає і роботи - незалежно від того, гарний тренер або поганий. У цьому і сутність вибору головного тренера.

- Ви б хотіли, щоб Блохін повернувся в Україну?
- Думаю, тут головне - не моє бажання, а його. Але як уболівальник можу сказати вам, що якщо він повернеться та показуватиме ті результати, які він показував зі збірною, то, звичайно, хотів би.

Зараз ви читаєте новину «"Блохін може повернутися до України" - Палкін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути