середа, 14 січня 2009 16:57

"Барселона" заборгувала телекомпанії "кругленьку" суму

Каталонський суд прийняв рішення, що зобов"язує футбольний клуб "Барселона" виплатити 57,6 мільйонів євро телекомпанії Sogecable, повідомляє Goal.com. Цю суму "Барса" заборговувала телевізійниками за договір з відрахування з трансляцій.

Суть конфлікту - в наступному. Договір передбачав відрахування зі всіх змагань, в якому брали участь спортсмени клубу, починаючи з 2002 року, зокрема - не тільки футболісти, але і баскетболісти і навіть гандболісти. Представники "Барси", захищаючись в суді, намагалися пояснити, що договір зрозумів ними тільки в сенсі оплати за матчі під егідою УЄФА, але ці жалюгідні аргументи суд не прийняв.

Програвши справу, "Барселона" знайшла в собі мужність прийняти вердикт. Які будуть наслідки цього рішення? Президент "Барси" Жоан Лапорта запевняє, що ніяких: 60 мільйонів будуть отримано від інших телевізійних надходжень. Але, звичайно, він трохи лукавить: напевно клуб розраховував витратити ці мільйони інакше.

sport.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" заборгувала телекомпанії "кругленьку" суму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути