четвер, 23 жовтня 2008 08:34

"Барселона" познущалася над "Базелем"

Востаннє "Барселона" грала на стадіоні Базеля "Сент-Якоб Парк" 29 років тому, і виїхала звідси з євротрофеєм. То був фінал Кубка кубків з "Фортуною" з Дюсельдорфа, виграний з рахунком 4:3. Результативне містечко для каталонців...

"Ми хочемо, щоб цей вечір став ввечером слави для футболу Базеля, - говорив перед матчем з "Барсой" тренер "Базеля" Крістіан Гросс. - Засяяти повинні не індивідуальності, а команда.

Тільки так ми можемо справиться з командою, яка така сильна індивідуалами, як "Барселона". Відступати швейцарцям особливо нікуди - четверте місце в групі, нуль очків. Але з мріями "засвітитися" в матчі з таким суперником Гросс, схоже, переборщив.

Пеп Гвардіола дав відпочити Анрі, Іньєсті і ЕТО"О, залишивши їх на лавці запасних, але базельцам це не допомогло. Вже до десятої хвилини "Барса" забила два м"ячі. Один відмінили - Глєб потрапив в офсайд. Але темп вже був взятий. До 22-ої хвилини Бускетс і Кркіч зробили 3:0... Все, гасіть світло. Але "Барселона" продовжувала "гасити" швейцарців, у результаті - 5:0.

"Базель" (Швейцарія) - "Барселона" (Іспанія) - 0:5

Голи:
Мессі, 4, Бускетс, 15, Кркіч, 22, 46, Хаві, 48.

sport.segodnya

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" познущалася над "Базелем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути