Ексклюзиви
пʼятниця, 14 грудня 2007 11:38

"Англійською командою повинен керувати тільки англієць"

Деякі тренери клубів англійської прем"єр-ліги висловилися проти призначення Фабіо Капелло на пост головного тренера збірної Англії. Зокрема йдеться про наставників "Мідлсбро" Гарета Саутгейта, "Редінга" Стіва Копелла і "Блекберна" Марка Хьюза.

"Коли я грав в збірній під керівництвом Ерікссона, мені здавалося правильним, що національною командою керує іноземець. Але з тих пір я кардинально поміняв свою точку зору в цьому питанні. Я вважаю, що англійською командою повинен керувати тільки англієць",  - заявив Гарет Саутгейт Reuters.

Підтримує позицію Саутгейта і головний тренер "Редінга": "Я розчарований вибором ФА. Я нічого не маю проти Капелло, але краще б він був англійцем. Ми зараз потрапили в таку ситуацію, коли англійському тренеру досить складно конкурувати з іноземцями".

Марк Хьюз же висловив думку про те, що призначення іноземця на пост головного тренера збірної Англії може негативно позначитися на репутації британських тренерів. "Чим більшій кількості іноземців ми пропонуватимемо роботу, тим складніше буде англійським наставникам знайти собі престижну роботу в майбутньому", - наводить слова фахівця Чемпионат.ру
Зараз ви читаєте новину «"Англійською командою повинен керувати тільки англієць"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути