Ексклюзиви
четвер, 27 грудня 2007 11:33

"Американці в суперважкій вазі наїлися боксу, а ми голодні, тому і виграємо!"

Чемпіон світу за версією WBO в суперважкій вазі 32-річний росіянин Султан Ібрагімов розповів про ситуацію у своїй категорії, а також про свого майбутнього суперника, чемпіона IBF в суперважкій вазі українця Володимира Кличка.

"Зараз є чотири чемпіони за чотирма найпрестижнішими професійними версіями. А повинен бути один чемпіон. Ситуація ускладнюється тим, що не все залежить від бажання боксерів. Є промоутери, з якими важко домовлятися. Підписаний контракт з командою Володимира Кличка - це півсправи. Другу половину я зроблю вже на рингу", - заявив боксер.

Ібрагімов так прокоментував стан справ в світовому боксі: "Я знаю, наприклад, пару молодих американців. Вони перспективні. З України також є такі боксери. І звичайно ж, наші хлопці. Особливо хотів би виділити Олександра Повєткіна. Думаю, наші боксери успішно протистоятимуть американцям. Американці в суперважкій вазі наїлися боксу. В цей час я не бачу у них бажання битися на рингу на повну котушку. А наші хлопці приїхали туди з великим бажанням показати хороший бій. Ми голодніші, ми не переситилися, тому і виграємо!".

Чемпіон WBO висловився про свого майбутнього суперника Володимира Кличка таким чином: "У нас з Володимиром нормальні відносини. Він сильний боксер. Останнім часом він багато що поміняв в своїй техніці і тактиці ведення бою. Володимир багато чому навчився у американського професійного боксу і знаходиться зараз на хорошому підйомі. Раніше, наприклад, у Володимира були деякі проблеми в ближньому бою. Він не умів чітко сковувати супротивника. Зараз, особливо якщо взяти до уваги зріст і вагу Володимира, він навчився в"язати, навантажувати суперника, тиснути на нього зверху своєю масою. Так, як цим свого часу дуже вміло користувався Леннокс Льюіс. Звичайно ж, як і у будь-якого боксера, у Володимира Кличка є слабкі сторони. Я їх знаю. Але з зрозумілих причин не буду про них детально говорити", - наводить слова спортсмена Allboxing.ru

Зараз ви читаєте новину «"Американці в суперважкій вазі наїлися боксу, а ми голодні, тому і виграємо!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути