четвер, 06 листопада 2008 08:34

"Який сенс говорити про те, хто в чому винен?" - Сьомін

Головний тренер "Динамо" Юрій Сьомін відповів на питання журналістів після матчу з "Порту" (1:2)

- Юрій Павлович, другий раз в цій Лізі чемпіонів "Динамо" пропускає м"ячі на останніх хвилинах, внаслідок чого втрачаються очки. З чим це пов"язано?

- Насамперед, з нереалізацією тих моментів, які створювалися біля воріт суперників. Ви пам"ятаєте, проти "Арсеналу" був вихід два проти одного, сьогодні було попадання в штангу і ще один момент, після чого ми тут же отримуємо контратаку. Інший момент - накопичилася втома, коли концентрація уваги трохи втрачена. У епізоді з другим забитим м"ячем ми дозволили форвардові метрів 50 протягнути м"яч і отримали гол.

- Голева атака проходила по тому флангу, де знаходяться тренерські лавки. Чи не намагалися Ви підказати захисникам порушувати правила, щоб зупинити суперника?

- Якби ще вони чули... Те, що ми підказуємо, вони рідко чують. Але тут ще і позначається величезний досвід "Порту". У нас же його немає.

- Заміна Гіоане була вимушеною? Склалося таке враження, що в другому таймі у "Динамо" зникло взаєморозуміння саме в центрі поля.

- Тіберіу був замінений через пошкодження, і не міг продовжувати гру. Ми просили його зіграти ще 10-15 хвилин, але він не міг. У його зоні повинен був грати Алієв, а Мілевський повинен був сісти трохи назад. Щось вдалося втілити, щось - ні. Було створено декілька моментів, в яких ми повинні були забивати. В принципі, я задоволений грою. Всі ви бачили, що самовіддача була стовідсоткова, але бувають такі матчі, коли не вдається виграти, хоча гравці роблять все можливе для цього.

- Склалося враження, що втрата концентрації відбулася ще в середині тайму...

- Це пов"язано з тим, що "Порту" підсилило свою атакуючу лінію, збільшився тиск. А коли є тиск, природно, трапляються і помилки. Їх було не дуже багато, але успіх відвернувся від нас.

- Після фінального свистка Ви підійшли до Несмачного. Лаяли його або, навпаки, прагнули підбадьорити?

- Який сенс говорити про те, хто в чому винен? Винні не окремі гравці, а всі, хто готувався до матчу - і тренери, і гравці. З іншого боку, в чому провина? Футболісти показали хорошу гру, глядачі отримали величезне задоволення від напруженого поєдинку. А Несмачного я просто підбадьорив.

- Кого можна виділити в "Динамо" з позитивної точки зору?

- Можна виділити всіх, тому що хлопці грали з повною самовіддачею. Індивідуально мені складно кого-небудь виділити. Вони грали рівно, старалися, всі були заряджені на перемогу. А причина поразки - це, напевно, те, що не вдалося реалізувати декілька стовідсоткових моментів в кінцівці зустрічі.

Офіційний сайт "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «"Який сенс говорити про те, хто в чому винен?" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути