Ексклюзиви
понеділок, 03 березня 2008 17:32

"Якби ви мене побачили зараз, то подумали б, що я хворію або перетренувався"

Екс-чемпіон світу в суперважкій категорії (понад 90,9 кг) американець Кріс Бьорд прокоментував своє рішення перейти в напівважку (79,38 кг).

"Сподіваюся скоро вийти на ринг, але не в першій важкій вазі, як багато хто думає, а в напівважкій! Після поєдинку з Олександром Повєткіним я приїхав додому з вагою 90,72 кг і почав худнути. Після тренувань і пробіжок я почав важити вже 86,18 кг, але все ще відчував зайві кілограми. А коли я схуд до 82,55 кг, то подумав, що можу виступати і в напівважкій вазі. А сьогодні я важу вже 81,65 кг і це без врахування повноцінних тренувань. Я міг би перейти і в другу середню вагу (76,2 кг), якби захотів, але зараз думаю, що напівважка категорія мені підходить найбільше. Я в житті не приймав заборонених речовин, тому не накопичував м"язову масу", - повідомив колишній суперник братів Кличків.

Перейшовши в нову категорію, Бьорд відразу ж заявив про свої наміри зустрітися з її найсильнішими боксерами: "Я скористався шансом перейти в супертяжі, але насправді ніколи не був справжнім суперважковаговиком. Я боксував з великими хлопцями і не хотів переходити в більш легкі категорії, оскільки мене це не надихало. Але тепер збираюся зігнати вагу, власне кажучи, я вже майже наблизився до ліміту. І можу кинути виклик кожному. Ось Антоніо Тарвер стверджує, що він чоловік. Виходь, я тут! Чад Доусон теж поганий хлопець, давайте, я готовий! Я можу стати справжнім напівтяжем, хоча багато хто в це не вірить. Якби ви мене побачили зараз, то подумали б, що я хворію або перетренувався".

Sports.ru
Зараз ви читаєте новину «"Якби ви мене побачили зараз, то подумали б, що я хворію або перетренувався"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути