четвер, 07 серпня 2008 10:31

"Я позбавлю титулів всю сім"ю Кличко" - Пітер

Чемпіон світу за версією WBCСемюел Пітер впевнений в тому, що він зможе взяти гору спочатку над Віталієм Кличком, а потім і над його молодшим братом Володимиром, який володіє чемпіонськими поясами IBF і WBO у надважкій вазі.

"Я хочу знову відправити Віталія у відставку, а потім завершити чемпіонський період в житті його молодшого брата Володимира Кличка. Я стану першим боксером в історії, який завершить боксерську кар"єру цілої сім"ї. Кожен буде переможений. Надважка вага належатиме мені", - наводить слова Пітера allboxing.

Втім, Віталій Кличко, якому нещодавно виповнилося 37 років, не менш упевнено заявив про те, що він поверне собі чемпіонський пояс WBC і одночасно зі своїм братом володітиме чемпіонським званням у надважкій вазі.

"Не можу повірити в те, що цей день нарешті настав, - сказав Віталій. - Я позбавився від травм і готовий повернути собі титул. Ми з братом вже давно прагнули до того, щоб одночасно володіти чемпіонськими поясами. І ця мрія здійсниться, коли я поверну собі те, що по праву належить мені - чемпіонський титул WBC. Наступним кроком буде об"єднання в наших руках титулів за всіма основними версіями".

Зараз ви читаєте новину «"Я позбавлю титулів всю сім"ю Кличко" - Пітер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути