Ексклюзиви
середа, 02 січня 2008 13:19

"Я поверну чемпіонський титул в Англію"

"Я поверну чемпіонський титул в Англію"
Британський боксер Метт Скелтон, який 19 січня проведе поєдинок проти чемпіона WBA в суперважкій вазі Руслана Чагаєва запевнив всіх в тому, що він докладе максимум зусиль, щоб повернути чемпіонський титул, яким в 1999 році володів його співвітчизник Леннокс Льюіс, назад в Англію.

"Можу вас запевнити в тому, що мій настрій на майбутній бій і моя мужність ніколи не будуть поставлені під сумнів, і я зроблю все, що в моїх силах, для того, щоб повернути цей титул назад до Англії. Я хочу зробити це для себе, для своєї сім"ї, для моїх друзів і моєї команди і для всіх моїх уболівальників в Англії, які роблять мій вояж за титулом просто незабутнім", - заявив Скелтон.

Хоча британець, який до виступів на боксерському рингу багато років провів в змішаних єдиноборствах, розуміє, наскільки сильний суперник йому дістався: "Поєдинок за титул чемпіона світу завжди був моєю мрією, і зараз, коли моя мрія стала реальністю, я переживаю фантастичні відчуття. Проте я залишаю це захоплення позаду, я сфокусований і налаштований на майбутній бій. Не варто ділити шкуру невбитого ведмедя. Я розумію, що Чагаєв сильний і технічний супротивник, і мені необхідно показати все на що я здатний, щоб реалізувати свій шанс. Я битимуся за нього зі всіх своїх сил, і якщо доля подарує мені цю нагороду, тоді я і святкуватиму свою перемогу".

Allboxing.ru
Зараз ви читаєте новину «"Я поверну чемпіонський титул в Англію"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути