середа, 05 березня 2008 13:56

Пуйоль вважає, що в травмі Мессі винні журналісти

Капітан "Барселони" Карлес Пуйоль поклав на журналістів відповідальність за важку травму лідера команди Ліонеля Мессі, отриману ним у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проти "Селтіка" (4 березня). Аргентинець отримав розрив м"яза лівого стегна і вибув з ладу на невизначений строк.

Мессі був вимушений залишити поле в першому таймі, причому, йдучи в роздягальню, нападаючий, якому 24 червня виповниться 21 рік, плакав. За останні три роки подібна травма стала для аргентинця вже четвертою. Востаннє він відновлювався після розриву м"яза стегна протягом п"яти тижнів.

За рекомендацією лікарів "Барселони", які побоювалися рецидиву травми, Мессі пропустив матч чемпіонату Іспанії проти мадридського "Атлетіко" (2:4), який відбувся 1 березня. Іспанські ЗМІ назвали однією з головних причин поразки каталонської команди відсутність у складі аргентинця, написавши, що в матчі з "Селтіком" головний тренер "Барселони" Франк Райкард зобов"язаний випустити його на поле.

"Травма Мессі повинна стати уроком для всіх, - вважає Пуйоль. - Ви наполягали на тому, щоб він зіграв з "Селтіком". Тепер подивіться, до чого це призвело. Вам слід ставитися до лікарів команди і до тренера з більшою повагою".

Lenta Ru
Зараз ви читаєте новину «Пуйоль вважає, що в травмі Мессі винні журналісти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути