Ексклюзиви
вівторок, 02 жовтня 2007 16:20

Психолог Загайнов знаходився поряд з Арустамовою, коли та наклала на себе руки

У історії загибелі чемпіонки Європи з велоспорту 24-річної Юлії Арустамової - шокуючий поворот. Слідство має в своєму розпорядженні інформацію, що викриває 67-річного коханого спортсменки Рудольфа Загайнова, – у фатальний вечір, коли не стало Юлії, він не виходив з її квартири, повідомляє Твій День.

Нагадаємо, що 27 червня чемпіонку Європи по велоспорту Юлію Арустамову знайшли повішеною в квартирі на вулиці Осінній, де вона жила разом зі своїм громадянським чоловіком - спортивним психологом Рудольфом Загайновим. У юної дівчини і немолодого чоловіка були непрості відносини – Юлія перебувала в страшній залежності від психолога. Незадовго до загибелі Арустамова отримувала від Загайнова погрозливі СМС з докорами в брехні і невірності.

Кунцевська міжрайонна прокуратура продовжує перевірку по статті "Доведення людини до самогубства". В ході її Рудольф Загайнов вже не раз міняв свої свідчення. Тепер він говорить, що увечері, коли відбулася трагедія, він вийшов на вулицю, а Юлія відправилася приймати душ. Загайнов стверджує, що, повернувшись додому, двері у ванну кімнату були замкнуті. Коли Рудольф Максимович зламав замок, Юля, за його словами, була вже мертва.

Причини самогубства 24-річної чемпіонки її немолодий коханий порадив слідчим шукати у важкій депресії, в якій спортсменка перебувала останнім часом.

Проте, за даними газети, в ході перевірки у справі про загибель Арустамової з"явилася нова інформація, що спростувала всі свідчення Загайнова. "Коли Юля померла, Загайнов був поряд з нею", – розповіло "Твоєму дню" джерело, близьке до слідства.

Слідству достовірно відомо про те, що 27 червня з 20 до 23 годин вечора всі дзвінки Рудольф Загайнов здійснював, перебувючи в квартирі на Осінній. Саме у цей період загинула Юлія Арустамова.

Зараз ви читаєте новину «Психолог Загайнов знаходився поряд з Арустамовою, коли та наклала на себе руки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути