пʼятниця, 30 травня 2008 16:27

Прост стане особистим радником міністра спорту Франції

Легендарний француз, чотирикратний чемпіон світу Ален Прост, який останніми роками відійшов від "Формули-1", швидше за все, буде призначений особистим радником міністра спорту Франції Франсуа Фійона по питаннях автоспорту.

Головною місією Проста буде збереження для країни етапу чемпіонату світу, який ось вже декілька років знаходиться під загрозою виключення з календаря.

Днями генеральний промоутер "Формули-1" Берні Екклстоун заявив, що "Гран-прі Франциі"-2008 буде останнім в історії у випадку, якщо країна-організатор не прийме рішення про перенесення гонки з Невіра в Париж, що зажадає величезних капіталовкладень. Не дивлячись на те, що Прост скептично відноситься до ідеї організації гонки в Парижі, він, мабуть, візьметься знаходити способи порятунку "Гран-прі Франції", оскільки, на його думку, втрата такого престижного змагання завдасть непоправного збитку національному автоспорту.

"Newslend"
Зараз ви читаєте новину «Прост стане особистим радником міністра спорту Франції ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути