Ексклюзиви
пʼятниця, 06 лютого 2009 21:51

При рівній грі збірна України програла латвійцям

При рівній грі збірна України програла латвійцям

Шанси хокейної збірної України взяти участь в Олімпійському турнірі впали після поразки від збірної Латвії - 2:4. Гості відкрили рахунок під кінець 19-ої хвилини матчу, коли захисник збірної України Андрій Срюбко реалізував чисельну перевагу.

Через дитячі помилки нашої оборони латвійці відновили рівновагу

Проте дитячі помилки в обороні привели до того, що в другій 20-хвилинці ситуація на майданчику змінилася - господарям вдалося не тільки відновити рівновагу, але і вийти вперед. Драматична розв"язка наступила в кінці зустрічі. Поступаючись з рахунком 1:3, українці зняли свого воротаря, і Сергій Клементьєв скоротив відставання. Гості продовжували атакувати, мали шанс зрівняти рахунок, але у результаті пропустили контрвипад збірної Латвії - 2:4.

В іншому матчі другого ігрового дня італійці завдали поразки збірній Угорщини - 4:1. Згідно регламенту, путівку до Ванкувера отримає переможець міні-турніру, що проходить в Ризі, пише terrikon.

Як раніше повідомляла gazeta.ua в неділю, 8 лютого підопічні Сеуканда зіграють з командою Угорщини. Матч відбудеться о 13.00. Перший національний покаже матч в записі о 16.20.

Зараз ви читаєте новину «При рівній грі збірна України програла латвійцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути