Ексклюзиви
пʼятниця, 29 лютого 2008 17:37

Президентом Французської федерації тенісу зацікавилася прокуратура

Паризька прокуратура зажадала зняти з посади президента Французької федерації тенісу (ФФТ) Крістіана Біма, який рік тому був звинувачений в зловживанні службовим положенням.

У грудні 2004 року п"ять членів ФФТ подали скаргу на Біма, який очолює федерацію з 1993 року, звинувативши його в зловживанні посадовими повноваженнями. У скарзі мовилося, що президент витрачає невиправдано великі суми на авіаперельоти, телефонні розмови і готелі.

Особливу зацікавленість у прокуратури викликала передача прав ФФТ на телетрансляції Відкритого чемпіонату Франції каналу "Євроспорт". Бім в цій операції брав участь з обох боків - ФФТ і телекомпанії Tf1, що частково володіє "Євроспортом".

Своїх посад, окрім самого Крістіана Біма, також можуть позбутися його дружина Каролін Фонтен, що працює в оргкомітеті турніру "Ролан Гаррос", і генеральний секретар ФФТ Жак Дюпре.

"Спорт сегодня"
Зараз ви читаєте новину «Президентом Французської федерації тенісу зацікавилася прокуратура». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути