четвер, 14 червня 2007 12:06

Президент "Порту" підкуповував суддів повіями

Президента найсильнішого футбольного клубу Португалії "Порту" Пінту да Кошту звинуватили в підкупі суддів, що працювали на матчі за участю його команди, повідомляє Лента.Ру.

В січні 2004 року да Кошта забезпечив трьох арбітрів зустрічі "Порту" - "Ештрела Амадора" послугами повій, пише англійське видання The Times.

Цей матч, що проходив в рамках чемпіонату Португалії, закінчився з рахунком 2:0 на користь "Порту". У той час команда переживала один з найуспішніших періодів в своїй історії: весною 2003 року клуб виграв чемпіонат і Кубок Португалії, а також Кубок УЄФА, а весною 2004 року захистив титул чемпіона країни і став переможцем Ліги чемпіонів.

Відзначимо, що тоді з "Порту" працював Жозе Моурінью, що в даний час є головним тренером "Челсі". Ім"я португальського фахівця у зв"язку із справою про підкуп суддів не згадується.

Що стосується президента клубу да Кошти, то в 2005 році він вже був звинувачений в організації договірних матчів, але тоді справа була закрита. Розгляд інциденту поновився після того, як свідчення дала колишня дружина да Кошти Кароліна Сальгадо.


Зараз ви читаєте новину «Президент "Порту" підкуповував суддів повіями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути