вівторок, 20 лютого 2007 19:31

Представники "Спартака" ознайомилися із стадіоном "Шахтаря"

 

19 лютого до Донецька в розташування ФК "Шахтар" прибули директор департаменту корпоративних служб московського "Спартака" Альберт Сергєєв, генеральний директор і фінансовий директор стадіону "Спартак" Андрій Козирєв і Дмитро Рудаков, повідомляє офіційний сайт "Шахтаря".

- Ми багато чули про те, як добре розвинена інфраструктура ФК "Шахтар". Багато позитивних відгуків чули на вашу адресу, - сказав Сергєєв. - Хочемо познайомитися з побутом "гірників" і можливо щось перейняти, щоб поліпшити побут наших футболістів і забезпечити комфорт уболівальникам "Спартака" на новій арені.

За час свого візиту в Донецьку представники ФК "Спартак" побували на СТБ "Кірша", на будівництві нового п"ятизіркового стадіону "Шахтар" і в офісах клубу. Також відбулася зустріч з генеральним директором футбольної організації Сергієм Палкіним і з керівником департаменту спортивних споруд Юрієм Такташевим.


Зараз ви читаєте новину «Представники "Спартака" ознайомилися із стадіоном "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути