Ексклюзиви
вівторок, 13 березня 2007 10:20

Поєдинок Віталія Кличка та Олега Маскаєва може відбутися 2 червня

Представникам чемпіона світу в надважкій вазі Олега Маскаєва, 38 років, та екс-чемпіона Віталія Кличка, 35 років, вдалося прийти до згоди щодо запланованого поєдинку між боксерами, повідомляє Спорт-Експрес.

- Ми зуміли домовитися по ряду основних питань. Семюель Пітер зробить крок в сторону та дасть нам можливість провести титульний бій проти Кличка. На даний момент ми розглядаємо дату 2 червня поточного року, й хочемо, щоб бій Олега відбувся в Москві, - заявив промоутер Маскаєва Деніс Рапопорт.

За словами Рапопорта, Пітер, що є обов"язковим претендентом на титул WBC, отримає за свою відмову від претензій на проведення бою з чемпіоном 2,75 мільйона доларів. Також розглядається питання про його участь в одному з попередніх поєдинків перед чемпіонським боєм.

Нещодавно Пітер був категорично проти того, щоб бути відстороненим від чемпіонського поєдинку. В протилежному випадку, він вимагав 5 мільйонів доларів відступних.

Зараз ви читаєте новину «Поєдинок Віталія Кличка та Олега Маскаєва може відбутися 2 червня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути