Ексклюзиви
понеділок, 11 листопада 2019 17:10

"Поведінка Тайсона нагадувала кимось зрежисований спектакль" - коментатор

"Поведінка Тайсона нагадувала кимось зрежисований спектакль" - коментатор
Олексій Андронов не вірить у щирість Тайсона. Фото: з відкритих джерел

Російський коментатор Олексій Андронов прокоментував скандальний епізод в матчі "Шахтар"- "Динамо".,

"Звичайно, ситуація неприємна. Безумовно, якщо був прояв расизму з боку фанатів київського "Динамо", клуб зобов'язаний понести покарання. Це навіть не обговорюється. Заяви, які прозвучали з боку обох команд, хоча і дещо відрізняються, проте, єдині в головному: з расизмом потрібно боротися всіма можливими способами.

Однак мені здалося, що дії Тайсона носили театральний характер. Взагалі, наскільки я розумію, інцидент виник навіть не з Тайсоном, а з Дентіньо, який грубо атакував Бущана. Сам вчинок Тайсона, який вибив м'яч на трибуни і показав відомий жест, дивний, оскільки так себе гравці не ведуть. Воротар московського "Локомотива" Гільєрме, про який вболівальники "Спартака" співають пісні, називаючи його мавпою, тільки сміється у відповідь. Акція Тайсона була, схоже, відпрацьована так, щоб надати цьому інциденту додаткової розголосу і фарб.

Фанат "Спартака" співають образливі після про воротаря "Локомотива" Гільєрме

Зрозуміло, цю історію відразу ж підхопили російські ЗМІ, які щосили говорять про змову українських націоналістів проти "Шахтаря", додаючи гасу в той конфлікт між країнами, який і так не дає нікому спокою.

Повторю, мова не йде про виправдання фанатів "Динамо", а тому, наскільки реакція гравця "Шахтаря" була адекватна події, а не грою на публіку (в кращому випадку) або відпрацюванням, написаного кимось сценарію (в гіршому), - зазначив Андронов у коментарі "Динамо від "Шуріка".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Капітан "Шахтаря" прокоментував інцидент із середнім пальцем

Матч "Шахтар" - "Динамо" завершився перемогою "гірників 1:0. Тепер команда Каштру випереджає свого головного опонента в чемпіонаті на 13 очок.

Зараз ви читаєте новину «"Поведінка Тайсона нагадувала кимось зрежисований спектакль" - коментатор». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути