четвер, 23 грудня 2010 11:44

Послуги хірурга Гусєву не знадобилися

Послуги хірурга Гусєву не знадобилися

Ретельне обстеження в одній з провідних клінік Риму виявило, що на даному етапі оперативне втручання футболістові "Динамо" Олегу Гусєву не буде потрібно.

Після виїзного поєдинку з БАТЕ півзахисник "Динамо" Олег Гусєв не відбув разом з командою на підготовчий збір до Туреччини, який передував поєдинку з "Шерифом", а вилетів до Італії, на медичну консультацію, повідомляє прес-служба "Динамо".

Результати ретельного обстеження в одній з провідних клінік Риму показали, що оперативне втручання на даному етапі Гусєву не буде потрібно. Протягом двох тижнів динамівець проходив консервативне лікування привідного м'яза, біль якого турбувала гравця останнім часом.

У понеділок, 20 грудня, Гусєв повернувся до Києва, нехай і з невеликим запізненням пішовши у відпустку. 14-го січня "Динамо" їде на підготовчий збір до Ізраїлю, на якому футболіст має намір працювати в повну силу, вийшовши на звичний для себе високий рівень.

А тим часом, нагадаємо, стало відомо, що Юрій Сьомін буде представлений у якості нового тренера "Динамо" в п'ятницю, 24 грудня.

За матеріалами СПОРТ bigmir)net

Зараз ви читаєте новину «Послуги хірурга Гусєву не знадобилися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути