Ексклюзиви
четвер, 24 лютого 2011 10:49

"Порту" вибив "Севілью" з Ліги Європи

"Порту" вибив "Севілью" з Ліги Європи

Португальський "Порту" вийшов в 1 / 8 Ліги Європи, де зустрінеться з московським ЦСКА. Команда з Португалії в середу, 23 лютого, програла на своєму полі іспанській "Севільї" з рахунком 0:1, але все одно змогла залишитися переможцем за сумою двох матчів, так як вдома іспанці програли з рахунком 1:2.

Португальці вийшли в наступне коло через те, що зуміли забити більше м'ячів на чужому полі.

Рахунок в матчі "Порту" і "Севільї" у Португалії був відкритий у другому таймі, коли гол забив Луїс Фабіано, який вийшов на заміну. Матч також був примітний тим, що в ньому було показано дві червоні картки. Спочатку з поля суддя вилучив Альваро Перейру з "Порту", а потім Алексіса з "Севільї".

ЦСКА вийшов в 1 / 8 фіналу днем раніше, завершивши домашній матч з грецьким ПАОКом з рахунком 1:1. У гостях армійці були сильніші за греків (0:1).

Варто відзначити, що роком раніше ЦСКА грав з "Севільєю" в 1 / 8 фіналу Ліги чемпіонів і зміг пробитися в наступне коло, де програв "Інтеру".

Сьогодні харківський "Металіст" на виїзді зіграє матч-відповідь 1 / 16 фіналу Ліги Європи проти леверкузенського "Байера". Початок гри о 20:05 за київським часом, пряма трансляція на телеканалах "Футбол" і "Спорт 1".

Також сьогодні в Києві відбудеться матч "Динамо" - "Бешикташ" о 22:05 за київським часом, пряма трансляція на "ICTV" та "Спорт 1", пишет Liga.net.

Порту Португалія - Севілья Іспанія - 0:1 (0:0, 0:1)

Гол: 0:1 - Фабіано (71).

Зараз ви читаєте новину «"Порту" вибив "Севілью" з Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути