середа, 07 листопада 2007 17:26

Помічником Кумана в "Валенсії" став Бакеро

Помічником Рональда Кумана в "Валенсії" стане Хосе Марі Бакеро, який раніше разом з голландцем захищав кольори "Барселони", інформує www.sport.com.ua.

Бакеро підписав з "кажанами" контракт на два з половиною роки. Нападник, який поміняв потім амплуа на атакуючого півзахисника, футбольну кар"єру починав в "Реал Сосьедаді", з яким в 1981 і 1982 роках відсвяткував перемоги в чемпіонаті Іспанії. У 1988 він перейшов до "Барселони", якою на той момент керував Йохан Кройфф. У складі гранатово-синіх Бакеро чотири рази виграв Прімеру, а в 1992 році разом з Куманом відсвяткував перемогу в Кубку європейських чемпіонів. Саме тоді каталонський клуб називали "командою-мрією".

Повісивши бутси на цвях, Бакеро працював помічником у Лоренцо Серра Феррера, а потім Луіса ван Галя в "Барселоні". У сезоні 2004/05 він очолив другу команду "Малаги", а в 2005 році став спортивним директором "Реал Сосьедада". У березні 2006 року Бакеро очолив цю команду і врятував її від пониження в класі. У жовтні 2006 року колишній гравець збірної Іспанії був звільнений, після чого на декілька місяців повернувся в "Малагу", а потім прийняв пропозицію "Валенсії" і став помічником Кумана.

У груповому етапі Ліги чемпіонів УЄФА "Валенсія", що набрала після чотирьох турів три очки, займає останнє місце в групі В. У двох останніх зустрічах іспанці поступилися "Русенборгу". 
Зараз ви читаєте новину «Помічником Кумана в "Валенсії" став Бакеро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути