Ексклюзиви
пʼятниця, 28 березня 2008 17:16

Помер знаменитий боксер минулого

У вівторок на 81-му році життя в лікарні помер знаменитий американський боксер-легковаговик Арт Арагон на прізвисько Золотий Хлопчик.

Кар"єра Арагона тривала з 1944 по 1960 роки. Він був відомий своєю тендітною зовнішністю і богемним способом життя. Серед його коханок значилися Мерілін Монро, Джейн Менсфілд та інші знаменитості.

У 1950-і роки Арагон був дуже популярний. Єдиний бій за звання чемпіона світу він програв за очками Джиммі Картеру 14 листопада 1951 року. Про цей поєдинок ходило багато чуток - наприклад, про те, що рефері засудили Арагона, оскільки його супротивник був відомий своїми зв"язками з мафією. Сам Арагон сказав про той бій: "Все просто, в день бою я був надто слабкий".

Арт Арагон народився 13 листопада 1927 року в Белені, Нью-Мексіко. На професійному рингу провів 116 боїв: 90 перемог (61 нокаутом).

Під час своєї кар"єри Золотий Хлопчик переміг таких знаменитих бійців, як Енріке Боланьос, Тедді Девіс, Дон Джордан, Джонні Гонсалес, Лауро Салас, Данні Джованеллі.

Newsru.co.il
Зараз ви читаєте новину «Помер знаменитий боксер минулого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути