Ексклюзиви
понеділок, 16 червня 2008 14:48

Поляки настроєні перемогти хорватів

Головний тренер збірної Польщі Лео Бенхаккер сподівається, що його команді вдасться обіграти хорватів у завершальному матчі групи В і потрапити в чвертьфінал чемпіонату Європи. Команда Славена Біліча вже забезпечила собі вихід у плей-офф, тоді як полякам необхідно набирати три очки. Правда, в тому разі якщо в іншому матчі Німеччина обіграє австрійців, команді Бенхаккера вже нічого не допоможе.

- Ми повинні зробити все від нас залежне, - сказав голландський фахівець. - Ми не можемо контролювати хід подій у Відні. Все, що в моїх силах, - це спробувати перемогти Хорватію. Ми повністю зосереджені на цьому завданні. Сподіваюся, що результат іншої зустрічі буде сприятливим для нас і ми зможемо вийти в чвертьфінал.

Як повідомляє офіційний сайт чемпіонату Європи-2008, на думку Бенхаккера, його колега по тренерському цеху Славен Біліч дасть передихнути своїм провідним футболістам. Правда, навряд чи це полегшить життя збірної Польщі.

- В Хорватії є чітко вироблений ігровий стиль, і він не змінюється залежно від виконавців, - відзначив наставник. - Позиції і схеми залишаються приблизно тими ж - просто на поле вийдуть інші футболісти. Я впевнений, що в команді суперника все 23 гравці володіють достатньою майстерністю.

У наступному поєдинку Бенхаккеру доведеться обійтися без травмованого капітана Мачея Журавські, якого на вістрі атаки замінить Марек Сагановські.

Зараз ви читаєте новину «Поляки настроєні перемогти хорватів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути