понеділок, 21 травня 2007 20:00

Поліція на фіналі Ліги чемпіонів використовуватиме кульки для пейнтболу

Прес-служба поліції Афін повідомила, що під час фіналу Ліги чемпіонів між англійським "Ліверпулем" і італійським "Міланом", який відбудеться на Олімпійському стадіоні 23 травня, поліцейські використовуватимуть пейнтбольні кульки, щоб пофарбувати у разі потреби учасників вуличних зіткнень і безладів, повідомляє www.lenta.ru.

- Поліцейським в числі інший буде видано зброя для гри в пейнтбол, яке вони зможуть застосувати у разі зіткнень між уболівальниками. Це переслідує подвійну мету: по-перше, постріли фарбувальними кульками досить болючі, а, по-друге, таким чином можна помітити учасників безладів, яких потім легко ідентифікувати, - сказав співробітник прес-служби афінської поліції Панайотіс Стасис.

По словах Стасиса, фарбувальні кульки не використовуватимуться усередині Олімпійського стадіону, і можуть бути застосовано тільки на міських вулицях і площах.

Зараз ви читаєте новину «Поліція на фіналі Ліги чемпіонів використовуватиме кульки для пейнтболу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути