Ексклюзиви
середа, 16 квітня 2014 19:53

Подивитися на матч "Динамо" - "Шахтар" прийшли моряки із Севастополя
10

Сьогодні у Києві пройде центральний матч 19-го тура "Динамо" - "Шахтар". Фахівці та журналісти охрестили його битвою за Лігу чемпіонів. На "Олімпійському" очікують аншлаг. За годину до стартового свистка вболівальники починають заповнювати арену.

Чимало людей ідуть на стадіон із синьо-жовтими прапорами. Біля станції метро "Олімпійська" стяг України продають по 50 гривень. За 10 гривень на щоці намалюють маленький прапорець. Сердечко коштує дорожче — 20 грн.

Раніше повідомляли, що сьогодні правопорядок забезпечуватимуть близько тисячі міліціонерів. Навколо арени їх не більше кількох десятків. Також відсутній звичний міліцейський кордон.

Біля стадіону з прапором ВМС фотографуються ліцеїсти військо-морського ліцею Севастополя, які відмовили присягати окупантам. Вболівальники кричать їм "Слава Україні". Хлопці відповідають "Героям Слава!" 

Також подивитися матч на стадіон прийшли моряки із Севастополя, які залишилися вірними присязі народу України. Вболівальники вітали їх стоячи.  

"Ми не з Донецька. Ми — кияни, - кажуть двоє хлопців із шарфами "Шахтаря". - Гірники переможуть 2:1. Ми вболіваємо за команду ще з часів Прокопенка. Матч будемо дивитися з гостьового фан-сектору".

Відзначимо, що матч "Динамо" - "Шахтар" розпочнеться о 20:00.

Зараз ви читаєте новину «Подивитися на матч "Динамо" - "Шахтар" прийшли моряки із Севастополя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути