Ексклюзиви
пʼятниця, 29 лютого 2008 10:58

Побили авторитетного українського баскетбольного рефері

Побили авторитетного українського баскетбольного рефері

У четвер о восьмій тридцять ранку напали на одного з найавторитетніших баскетбольних арбітрів країни Володимира Драбіковського. Сталося це буквально у кількох кроках від будинку, в якому мешкає рефері на столичній вулиці Білоруській.

За словами Драбіковського, на нього напали троє молодиків – спочатку ззаду вдарили по голові, а потім стали добивати якимись металевими предметами. Згодом правоохоронці знайшли обмотаний у целофан молоток, який, вочевидь, і був одним із засобів нападу. Жодних речей Драбіковського нападники не взяли. Тобто – на переконання арбітра - це було не пограбування.

Медичне обстеження показало, що у Драбіковського - струс мозку, пошкодження грудної клітини, а також зламаний палець. За сприяння президента Федерації Баскетболу України Олександра Волкова, справу про напад взяв на особистий контроль замміністра МВС Володимир Євдокімов.

Постраждалий має конкретні підозри і вже назвав правоохоронцям прізвища цих людей. Після нападу до Драбіковського прикріпили особистого охоронця, а місце, де лікуватиметься рефері, поки що не розголошується.

Вже у понеділок ФБУ проведе екстрене засідання, на якому буде розглянуто цей прикрий інцидент. До того часу представники міліції пообіцяли надати перші результати у справі.

- Ми запровадили нову систему, коли судді абсолютно незалежні від клубів і судять чесно - хабарів не беруть. Когось це не влаштовує. Я займаюся зі своїми колегами призначеннями, зі мною домовитися неможливо. Тому у когось не витримали нерви, - сказав потерпілий.

Подробности.ua

"Мегаспорт"

Зараз ви читаєте новину «Побили авторитетного українського баскетбольного рефері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути