субота, 25 серпня 2007 09:59

Після двох видів семиборства Блонська третя з трьома особистими рекордами

Після двох видів семиборства Блонська третя з трьома особистими рекордами

В Осаці стартував чемпіонат світу з легкої атлетики. Однією з претенденток на медаль у семиборстві є українка Людмила Блонська, 29 років.

У ранковій сесії відбулося два види. На дистанції 100 метрів з бар"єрами з особистим рекордом перемогла Джессіка Еніс з Великобританії - 12,97 секунд. За нею фінішувала шведка Кароліна Клюфт - 13,15 (особистий рекорд). Блонська показала четвертий результат (13,25). Наталія Добринська пробігла зі своїм найкращим результатом у сезоні - 13,89 секунд. Ще одна українка Ганна Мельниченко не фінішувала.

У стрибках у висоту перемогла Клюфт з особистим рекордом - 1,95 метрів. Вона і очолила змагання після двох видів - 2273 очка. До цього старту особисте найкраще досягнення Блонської становило 1,85 метрів. В Осаці вона його покращила тричі. Зовсім трохи не вистачило їй, щоб зробити це і вчетверте. З результатом 1,92 метри вона друга. У загальному заліку Людмила поки що третя (2219). Еніс вона програє лише три очка.

Добринська стрибнула на 1,77 метрів. Після двох видів вона 19-та (1935).

Зараз ви читаєте новину «Після двох видів семиборства Блонська третя з трьома особистими рекордами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути