Ексклюзиви
неділя, 05 травня 2019 12:15

Пісарро продовжує забивати в бундеслізі після 40 років

Пісарро продовжує забивати в бундеслізі після 40 років
Пісарро має 6 титулів чемпіона Німеччини

Одним з головних героїв 32-го туру чемпіонату Німеччини з футболу став нападник "Вердера" Клаудіо Пісарро, гол якого допоміг бременцям врятуватися від поразки в поєдинку з дортмундською "Боруссією" (2:2) і, швидше за все, вирішив результат гонки за "золото" бундесліги. Про це пишуть "Факти"


У поєдинку з дортмундцями Клаудіо Пісарро, який вразив ворота суперника в 40 років і 213 днів, чим оновив свій же рекорд найбільш вікового бомбардира в бундеслізі (раніше перуанець забивав в 40 років і 136 днів).


Клаудіо Піссаро дебютував у Бундеслізі в 1999 році, ставши з того часу найкращим іноземним бомбардиром в історії чемпіонату Німеччини (196 голів і 76 результативних передач в 470 поєдинках). Крім "Вердера", знаменитий футболіст захищав також кольори "Баварії", "Челсі" і "Кельна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міланські гранди націлилися на лідера "Баварії"

У колекції трофеїв перуанського шість тріумфів в чемпіонаті і Кубку Німеччини, а також виграш Ліги чемпіонів, Суперкубка УЄФА, Міжконтинентального кубка, клубного чемпіонату світу, Суперкубка Німеччини і Кубка німецької ліги.

Зараз ви читаєте новину «Пісарро продовжує забивати в бундеслізі після 40 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути